vluchtkerk | Andere media

Afsluiten: afbouw Vluchtkerk

Op 14 juni wordt de St. Josephkerk overgedragen aan de eigenaar. Tijd om af te bouwen en terug te kijken. Donderdag 6 t/m zaterdag 8 juni gaan we aan de slag.  Voor de afbouw kunnen wij alle hulp goed gebruiken. De vluchtelingen zullen er natuurlijk ook zijn om te helpen.

Hier is het schema:

Donderdag 6 juni: Schoonmaak pand en ophalen meubels - 10:00 - 18:00 uur
Op donderdag wordt het pand schoongemaakt. Er komen grote afvalcontainers buiten de kerk te staan waar het afval in gestort kan worden. Hiervoor worden vuilniszaken, schoonmaakhandschoenen en dergelijke geregeld. Ruth Visser zoekt ook nog specifiek naar klussers die onder begeleiding willen helpen met het afbouwen van het elektra.

Vrijdag 7 en Zaterdag 8 juni: Afbouwen gips/hout 10:00 - 19:00 uur
Op beide dagen zal er tussen 10:00 en 20:00 uur worden afgebouwd. De gipsplaten en het hout zullen netjes worden losgeschroefd zodat dit of in het nieuwe onderkomen van de vluchtelingen of elders in de stad hergebruikt kan worden (afbouwen gaat een stuk sneller dan opbouwen). Neem een accuschroefmachine mee als je die hebt. Het afbouwen is heel eenvoudig! Je hoeft dus niet handig te zijn om te kunnen helpen!

Je hoeft je niet aan te melden voor een van de dagen, op alle drie de dagen is alle hulp welkom!