Bewoners Vluchtkerk bij voorstelling Bright O. Richards

Aanstaande zondag speelt ex-vluchteling en theatermaker Bright O. Richards de voorstelling 'As I Left My Fathers House' in de DominicusKerk in Amsterdam om 11.00. Bewoners van de Vluchtkerk zullen aanwezig zijn om met de bezoekers na te praten over de voorstelling.

In de voorstelling worden drie vluchtverhalen met muziek en liederen verweven tot een groot verhaal over de zoektocht naar een thuis. Iedereen is welkom op zondag 3 maart om 11.00 uur in de Dominicuskerk, Spuistraat 12 in Amsterdam.

Op 21 maart speelt Bright de voorstelling in de Vluchtkerk zelf voor vrijwilligers, belangstellenden en betrokkenen. 20.00 uur, Erik de Roodestraat 14-16 in Amsterdam.

Meer informatie over 'As I Left My Father's House' is te lezen op de website van de voorstelling.