Kom langs bij deze bijeenkomst om meer te weten te komen over de rechten van de vluchtelingen in de Vluchtkerk | Brigitte

Informatie bijeenkomst over Paspoort Amsterdam

Donderdag 31 januari om 13:30 kan jij je zelf wijzer maken door te komen! Op deze bijeenkomst gaan we het hebben over Paspoort Amsterdam. Paspoort geeft informatie aan mensen die illegaal zijn over waar zij terecht kunnen voor verschillende zaken zoals onderdak, voedsel en medische hulp.
Wij gaan ook kijken naar de juridische kant van het verhaal: wat is er nou precies aan de hand in deze situatie?

Op deze dag komen er mensen Paspoort langs om meer te vertellen over allerlei aspecten die je tegenkomt indien je zonder geldige papieren in een land aanwezig bent.

Er komen dan natuurlijk vragen voorbij als: "Mag ik werken?", "Heb ik recht op onderdak?","Kan ik medische hulp krijgen?" en "Hoe zit het met mijn kinderen?".

Om deze vragen en nog velen anderen duidelijk te maken voor iedereen die interesse heeft in de Vluchtkerk organiseren wij deze dag!

Deze dag vind plaast op de Donderdag 31 januari plaats om 13:30 in de Vluchtkerk. Wees welkom!

Op 06-02-2013, 22:05 zei ahme

ik vind echt prachtig kunen zijn te krijgen deze passaport