Muzikale dagen in de Vluchtkerk

Gospelkoor Deliverance uit Amsterdam-Oost geeft aanstaande zondag 24 februari om 16.00 uur een swingend optreden in de Vluchtkerk. Deliverance zingt Black American Gospel met invloeden vanuit de R&B en Soul - driestemmig, soulful, sprankelend en swingend. Sommige nummers zijn vrolijk en uptempo, andere meeslepende ballades. Wij weten zeker dat het fantastisch zal klinken op deze zondagnamiddag in de Vluchtkerk.

De dag erna, op maandagavond 25 februari, zal het Ricciotti ensemble een concert geven in de Vluchtkerk. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom om dit veertig koppige orkest te bewonderen. Het Ricciotti ensemble gaat tot 2 maart op tour door Nederland en trapt hun tour af in de Vluchtkerk. Hun nieuwe tour is geïnspireerd op muziek uit verschillende religies. Christelijke, hindoestaanse, boeddhistische en Sufi-klanken zullen deze avond door de grote zaal van de Vluchtkerk klinken. Wij kijken er naar uit.

Bij beide concerten zal er een donatiebus bij de deur staan en zullen de bewoners van de Vluchtkerk iedereen met een drankje ontvangen. We hopen jullie daar te zien!

Plaats:
De Vluchtkerk, Erik de Roodestraat 16, Amsterdam