Vluchtkerk-band We Are Here opnieuw in Paradiso

Het leek een eenmalige actie, die samengestelde band ‘We are Here’ uit de Vluchtkerk. Maar 5 maart staan ze weer op de planken van Paradiso in het hoofdprogramma. Het vorige optreden, in het voorprogramma van de Afrikaanse zanger Salif Keita, sloeg zo aan dat aan alle kanten aanvragen van radiostations en boekers binnenkwamen.

De stap van Vluchtkerk naar Poptempel blijkt dan zo weer gemaakt. Deze keer staat de band in het programma ‘Music for Mali’ met onder andere Jungle by Night (Kindred Spirits), KC the Funkaholic (Kindred Spirits), Laurens Joensen, Fay Lovsky en Moussé Dramé. Dit concert is tegelijk een instrumenten-inzamelingsactie. Wie een gitaar of versterker meeneemt, krijgt gratis toegang!

Meer informatie is te vinden op de website van Paradiso.

Bekijk ook de foto's van het vorige optreden van de 'We are Here'-band.